diumenge, 6 de març del 2011

#Carnestoltesvalls (is different)


Crits de Vilafranca, Vilafranca, Vilafranca profanant la sacrosanta plaça del Blat instants després que els verds descarreguessin el pilar de set net, cubates en mà (fins i tot l'enxaneta) i sense esforç aparent, mentre les dues colles dels Xiquets de Valls discuteixen pels centímetres de la plaça, l'antiguitat de cadascuna (o sigui, qui la té més llarga) i del sexe dels àngels. On s'és vist!!!


Miramar 2021 presentant candidatura per acollir els Jocs d'hivern, amb l'ajut de canons artificials i l'entusiasme d'un grup de joves pirats per l'esquí i els esports de neu. Si Barcelona pot, per què no pot optar-hi Valls? Eingggg.


Un escamot de paramilitars a les ordres de l'honest demòcrata, polític transparent, braç incorrupte de la llei i mai prou valorat president de la comunitat valenciana, Paco Camps, reduïnt grups de joves que protestaven pel fet que hagin deixat #sensesenyal de TV3 el País Valencià. I si corre perill el repetidor de Miramar i els vallencs també ens quedem sense la teletrès? Estic somiant???


Quasi a tocar, un altre grup de militars intentant reclutar gent per l'exèrcit amb un sol requeriment, que tots siguin analfabets... com ells. No vagi a ser... Alucino!


Cues de 'chonis' intentant guanyar-se un lloc al cor de l'alcalde. 


Una discoteca mòbil del Trentaitants que, emulant el Flautista d'Hamelin, a mesura que avançava la rua anava sumant cada vegada més i més adeptes.


Comparses amb al·lusions a l'olor de frankfurts del Ball de Gala de les Decennals; un compte enrere per encendre les polèmiques llums (que no van ser-ho, al capdevall) de Mariano lights; un grup de fidels ortodoxes que "por la virgen Ma-To"; etc...

En fi... A Valls no hi ha plumes, les comparses no respecten cap coreografia que no sigui la del cubata o calimocho en mà, i el missatge que per-carnaval-tot-s-hi-val impera per damunt de les grans carrosses i vestits fastuosos (que per això ja tenim el ball de gala de les Decennals). Un carnestoltes diferent, satíric, crític i que no el canvio per cap altre ;)

Aquí van més imatges...La música per acompanyar el Carnestoltes'11? Adjunto aquesta perla, una de les que més va sonar ahir a la rua i que encara no m'he tret de cap...

6 comentaris:

Anònim ha dit...

crec, que t'has deixat una comparsa!! LA TRIBU DEL XON! que passa que va molestar?

Unknown ha dit...

Per a res, Anònim! La vaig trobar genial! Però me n'he deixat moltes més, de comparses. Ho sento però no arribo als nivells del Vallenc ;)

PD: Si em vols passar una fotografia no tindré cap inconvenient en afegir-la al bloc, citant l'autoria (o si més t'ho estimes, posant Anònim)

Anònim ha dit...

Gràcies Ivan per ser.hi i fer arrivar a la gent la festa que va viure Valls ahir... Va ser genial i ho varem passar millor... El veure la mainada amb el carnaval, no té preu... SALUT DEL POPEYE DEL 30iTANTS & DML Sound ...

Unknown ha dit...

Va estar molt bé, Pep! Vau començar uns quants i va acabar sent molts! Anaveu arreplegant als que anaven sols i sense comparsa, i això està bé! Salut!

Reusenc ha dit...

Feu molta enveja. Aquí ens hem venut la crítica a canvi de la participació.

Unknown ha dit...

Aquí la sort és que l'organització és independent de l'ajuntament. Mentre continuï així rai...