dimarts, 19 de maig del 2009

Ja hi tornem a ser...



Enguany a la Colla Vella ens hem tret la son de les orelles ben d'hora i hem avançat el calendari de treball. En els últims 'posts' de la passada temporada ja us vaig parlar del canvi que hi ha hagut al capdavant de la Junta de govern, tant a la part tècnica com a l'administrativa. I com acostuma a passar sempre que hi ha un relleu, les coses es comencen amb moltes ganes i amb més il·lusió; és lògic i normal. Aquesta vegada però, a més, em dóna la sensació que no només es tenen les coses clares, sinó que hi ha una gran cohesió interna i una voluntat manifesta de progressar, de créixer, i d'esmenar errors que em fan ser molt optimista, la veritat.

De moment s'ha començat com no podia ser d'una altra manera: a poc a poc i bona lletra. I tant fa que ens hi haguem posat abans, no per voler córrer més arribarem abans ni més lluny. A més, cal tenir en compte el fet que ha entrat molta canalla i gent jove, que necessiten el seu rodatge i el seu aprenentatge per anar consolidant-se i guanyar confiança.

El primer gran compromís de la temporada, aquest diumenge passat, al Morell (Tarragonès), el vam superar amb nota. Em va agradar la manera de resoldre el dos de set i el quatre de vuit amb diferents debutants. L'anècdota va ser el tres, però ja hi haurà altres oportunitats. En fi, satisfet de com s'estan fent les coses i per això, des d'aquí, faig una crida a tota la gent de la Colla a involucrar-se en aquest projecte i a participar activament en els pròxims assajos i sortides. Bona temporada!